Online declareren

Ik heb problemen met de weergave van de portal, hoe kan dit?

Bij het gebruik van de internet explorer-browser wordt de portal niet altijd juist weergegeven. Wij adviseren om de urenportal in een andere browser op te starten, zoals bijvoorbeeld Firefox.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt, wat te doen?

Wanneer je je gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer weet, dan kun je een e-mail sturen naar FlexDelft. Wij zorgen dat je nieuwe login gegevens ontvangt. 

Tot hoeveel weken terug kan ik declareren?

Tot vier weken terug is het mogelijk om je uren te declareren. Na vier weken komen alle lege declaraties op vervallen te staan en is het niet meer mogelijk deze uren in te dienen.

Er staan online geen declaraties meer klaar die ik kan indienen. Wat nu?

Bij aanmelding van je opdracht is door de opdrachtgever een start- en einddatum opgegeven.
Alleen over deze periode zijn urendeclaraties zichtbaar. Mocht je opdracht verlengt worden, zorg dat je opdrachtgever dit aan FlexDelft doorgeeft zodat wij je opdracht kunnen aanpassen.

Ik heb minder uren uitbetaald gekregen dan gedeclareerd. Hoe kan dit?

De goedkeurder kan de door jou ingevoerde uren wijzigingen wanneer deze niet correct zijn. FlexDelft zal altijd de uren van de goedkeurder aanhouden bij de uitbetaling. Neem contact op met je opdrachtgever wanneer je het niet eens bent met de door hem gedane aanpassing op je uren.

Ik ben goedkeurder maar ga op vakantie/ben niet in Delft, wat te doen?

Het voordeel van de online urenportal is dat je overal ter wereld kan inloggen en goedkeuren. Mocht je langdurig niet in de gelegenheid zijn om de urendeclaraties goed te keuren, dan kunnen wij een andere goedkeurder toewijzen aan de opdracht.

Hoe kan ik vakantie uren laten uitbetalen?

Dat kan op twee manieren:

1. Wanneer je ook gewerkt hebt in die week, kan bij het indienen van je gewerkte uren aangeven dat je vakantie uren wilt opnemen en hoeveel.

2. Wanneer je niet werk, maar wel vakantie uren wilt laten uitbetalen in een week, stuur dan een mail naar FlexDelft. Vermeld in je email in welke week en hoeveel uren je uitbetaald wilt krijgen.  

Wat is de deadline voor het indienen van online declaraties?

Zorg dat je voor het weekend je gewerkte uren heb ingediend. Jouw goedkeurder heeft dan het gehele weekend en maandag de tijd om de ingediende declaraties goed te keuren. Alle uren die op dinsdag voor 08.30 uur zijn goedgekeurd door de opdrachtgever gaan in de salarisbetaling van diezelfde dag mee.

Ik ben student: Hoe krijg ik mijn uren uitbetaald?

Om door FlexDelft uitbetaald te kunnen worden moet je in ieder geval bij ons geregistreerd staan (voor meer info, kijk bij tabje ‘Studenten’, ‘Inschrijven’). Wanneer dit geregeld is en we hebben een opdracht ontvangen waarvoor je online gaat declareren krijg je van ons inloggegevens. Je logt in bij tabje ‘Studenten’, ‘Urendeclaraties’  en bij ‘Openstaande declaraties’ kan je zien voor welke weken je uren kan invoeren. Wij hebben bij het invoeren van jouw opdracht alvast de baancode  en omschrijving van je werk aan deze opdracht gekoppeld. Je voert de gewerkte uren per week in en dient ze in. Zodra jouw opdrachtgever de uren heeft goedgekeurd worden ze op de eerstvolgende dinsdag aan je uitbetaald.

Ik ben goedkeurder: Wat is mijn rol in het online declaratie proces?

Als goedkeurder krijgt u van ons inloggegevens voor uw FlexDeflt account. Wanneer de student gewerkte uren heeft ingevoerd in de urenportal krijgt u een mail dat deze ter goedkeuring klaarstaan. U logt in (tabje ‘Opdrachtgevers’, ‘Urendeclaraties’) en kunt direct/wanneer het u uitkomt de ingevoerde uren goedkeuren of wijzigen en hier eventueel een toelichting bij geven. De geaccordeerde uren zullen de eerstvolgende dinsdag worden uitbetaald.