Studenten

Mijn werk is beëindigd, wat moet ik doen?

Niks, na 6 weken worden de reserveringen automatisch uitbetaald. Wil je reserveringen eerder uitbetaald hebben, neem contact op met FlexDelft.

Mijn ondertekenaar gaat op vakantie, kan iemand anders mijn briefjes tekenen?

Vraag aan je leidinggevende wie gemachtigd is om jouw online declaraties te accorderen. Jouw werkgever dient deze wijziging van goedkeurder tijdig aan ons door te geven.

Wanneer heb ik recht op salarisverhoging en wat moet ik daarvoor doen?

Als je student assistent bent en je bereikt de 120 of 180 studiepunten, kom dan langs met je ECTS lijst. Wij verhogen je salaris vanaf deze dag. Let op: dit gebeurt niet automatisch en is de verantwoordelijkheid van de student.

Wat ga ik verdienen?

Het salaris van student assistenten is afhankelijk van het aantal studiepunten. Werkzaamheden voor Marketing & Communicatie hebben een vast loon. Wij hanteren de salaristabel van de CAO voor Nederlandse Universiteiten. Kom langs voor de actuele salarisschalen.

Wanneer wordt mijn vakantiegeld en/of vakantiedagen uitbetaald?

Dit wordt automatisch uitbetaald wanneer je 6 weken niet declareert.  

Vakantiegeld wordt altijd eind mei uitgekeerd.

 

Waarom betaal ik meer belasting over mijn vakantiegeld en vakantiedagen?

Dit is wettelijk bepaald. Meer informatie over belastingen en loonheffingen vind je op de website van de belastingdienst.

Waarom is mijn loon niet uitbetaald?


Jouw declaratie is niet op tijd goedgekeurd door jouw werkgever. Je kan in jouw account zien of je uren zijn goedgekeurd aan de groene vinkjes achter de declaratie; 1 wil zeggen dat jij de declaratie hebt ingediend, 2 groene vinkjes betekend dat de uren akkoord zijn en de eerstvolgende dinsdag meegaan met onze betaling.

 

Mijn paspoort is verlopen, mag ik een kopie sturen?

Nee, in verband met de verificatieplicht kunnen wij geen kopie accepteren.

Ik wil mijn loonheffingskorting aan of uitzetten, wat moet ik doen?

Kom langs bij ons kantoor zodat je een nieuwe loonbelastingverklaring kunt invullen.

Hoe werkt de loonheffingskorting?

In Nederland dient een medewerker loonbelasting te betalen. Bij 1 werkgever kan loonheffingskorting worden toepast. Dat betekent dat je korting krijgt op de belasting die je moet betalen.