Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen, staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Nee, dat kan niet omdat deze geen student meer is. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Nee! Dat kan niet. Pas zodra de werkvergunning door het UWV is afgegeven, kan de student starten. Voor meer informatie over het aanstellen van studenten met een niet-Europese nationaliteit klik hier.

Ja, dit kan, de originele bon kan worden ingeleverd bij ons kantoor, voorzien van baancode, naam en handtekening van de goedkeurder. Wanneer u werk reiskosten wilt vergoeden, moet de student een overzicht van mijn https://www.ov-chipkaart.nl genereren, en kunt u dit overzicht voorzien van baancode, naam goedkeurder en handtekening bij ons laten inleveren.

Nee, dat kan niet omdat deze geen student meer is. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Ja dit kan, de originele bon kan worden ingeleverd bij ons kantoor, voorzien van baancode, naam en handtekening van de goedkeurder.

TWij maken gebruik van een beveiligde verbinding, waardoor het wat langer duurt om de declaraties te tonen.

Nee dat kan niet, met de komst van de urenportal kunnen wij geen handmatige en automatische betalingen meer verwerken.

Nee, wij hebben de optie in de urenportal om meerdere declaraties in een keer goed te keuren.

Ja, log in op de urenportal en daar kan je de frequentie aanpassen of het versturen van de mails uitzetten.

Dinsdagochtend voor 8.30 uur. Dan gaan de goedgekeurde uren nog mee met de betaling van die dag.