Werkwijze detacheren

Als opdrachtgever bepaalt u hoe lang u een medewerker aanstelt en in welke loonschaal en trede volgens de TU salaristabel hij/zij moet worden uitbetaald.

Deze gegevens, samen met de baancode, werkdagen, functienaam en –omschrijving, en medewerkersgegevens vult u in op ons aanmeldformulier Ingevuld? U kunt het formulier sturen naar FlexDelft Detacheringen fdd@tudelft.nl.

Daarbij ontvangen wij graag de contactgegevens van uw medewerker zodat wij hem/haar kunnen benaderen om een afspraak te maken.

Bij deze afspraak maken we een scan van een geldig paspoort of gemeentelijke identiteitskaart, vullen het loonheffingsformulier in, overhandigen we het contract en nemen we samen de arbeidsvoorwaarden door. Na het ondertekenen van het contract stellen we voor u de detacheringsbevestiging op. Hiermee kunt u de registratie externe in gang zetten. Wanneer u een medewerker aanstelt via een detachering, zorgen wij voor de maandelijkse loonbetaling en facturering. Wanneer het einde van het tijdelijke dienstverband nadert, zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden voor een eventuele verlenging door te nemen.

Voor advies op maat over de uitbetaalmogelijkheden van uw medewerker kunt u ons altijd bellen u stuur een e-mail naar fdd@tudelft.nl.