Werkwijze werven en selecteren

FleXelect is de werving en selectie tak van FlexDelft voor uw vaste en tijdelijke TU Delft secretaressevacatures. Omdat FleXelect onderdeel is van de TU Delft hebben wij een groot netwerk met secretaresses van verschillende afdelingen en faculteiten en het officiële secretaressenetwerk ZieSo. Dit resulteert in snellere en kwalitatievere matches.

Laat het ons weten wanneer u een secretariële vacature heeft en wij bellen u zo snel mogelijk op om een afspraak te maken om de vacature en onze dienstverlening te bespreken. Deze dienstverlening kan uiteenlopen van briefselectie en opstellen van een shortlist van geschikte kandidaten tot volledige werving die begint met het doen van de boventalligencheck. Omdat onze ervaring is dat elke vacature een andere aanpak vergt, is dit een belangrijk onderdeel voor een prettige en succesvolle samenwerking. Door de locatie van ons kantoor in de faculteit Industrieel Ontwerpen zitten we centraal op de campus en kunnen we altijd snel schakelen. Na de intake sturen wij u een bevestiging en gaan we direct aan de slag met de werving. De kandidaten die wij aan u voorstellen, zowel intern als extern, hebben wij altijd gesproken zodat we zeker weten dat deze aan de TU-eisen voldoen. Een ander onderdeel van onze selectieprocedure is referentiecheck bij een recente en relevante werkgever om kwalitatieve kandidaten te waarborgen.

Bij het maken van een succesvolle match sturen wij een factuur voor onze  dienstverlening. Voor meer informatie over ons tarief, neem contact met ons op via fx@tudelft.nl, of bel ons op 87765.