Welkom bij FlexDelft

FlexDelft is in 2009 opgericht en valt onder TU Delft Services. Wij bieden resultaatgerichte en efficiënte ondersteuning bij bezettings- en personele vraagstukken van TU Delft.

De focus ligt op uitbetaling van medewerkers die voor een korte periode en/of zeer flexibel aantal uur binnen de TU Delft worden ingezet, zoals Student-assistenten.

Bekijk al onze diensten

Mededelingen: OPENING HOURS DURING SUMMER HOLIDAY 2024 Meer

Diensten

Uitbetalen

Wekelijks verzorgen wij de uitbetaling van urendeclaraties voor Student-assistenten en werkstudenten vande TU Delft.

Deze studenten zijn door de TU Delft geworven en geselecteerd om te ondersteunen bij een vak, project ofevenement voor een bepaalde periode tijdens het collegejaar.

Meer

Werven en selecteren

In samenwerking met TU Delft HR Centraal heeft FlexDelft een werving en selectietak opgericht diegespecialiseerde ondersteuning kan geven bij werving voor secretariële functies binnen de TU;FleXelect.

Meer

Detacheren

Wilt u een medewerker bij de TU Delft uitbetalen die in een andere functie aan de slag gaat dan Student-assistent? Dat kan via FlexDelft Detacheringen.

Meer

Surveilleren

In opdracht van Onderwijs & Studentenzaken (O&S) verzorgen wij de planning en coördinatie van desurveillantenpool van de TU Delft.

Meer

Werkwijze

Inschrijving FlexDelft

Iedere werkdag zijn wij tussen 13.00 – 17.00 uur geopend voor inschrijving. Zorg dat je een geldig paspoort of gemeentelijk ID-kaart (geen rijbewijs) bij je hebt, BSN nummer en een Nederlands IBAN.

Meer

Aanmelden

Wilt u een Student-assistent aanmelden? Klik dan op onderstaande link voor het formulier.