Detacheren

Wilt u een medewerker bij de TU Delft uitbetalen die in een andere functie aan de slag gaat dan Student-assistent? Dat kan via FlexDelft Detacheringen (FDD). De medewerker komt dan bij ons op de loonlijst te staan en wij verzorgen de maandelijkse uitbetaling op basis van de arbeidsvoorwaarden loon, toeslagen en onkostenvergoeding van de TU Delft. Dit wil zeggen: maandelijkse uitbetaling op dezelfde dag als TU medewerkers, vanaf dag 1 pensioen opbouw bij ABP en een eindejaarsuitkering. De vakantiedagen zijn conform VSNU cao.

Een contract bij FDD kan alleen ingaan per 1e van de maand en eindigen op de laatste dag van de maand en is op basis van een vast aantal uur per week. Er zit geen minimum aan het aantal maanden dat u iemand kunt aanstellen via FDD. Het maximum is 1 jaar, dit is inclusief eventuele eerdere aansluitende contracten bij de TU Delft. Heeft uw medewerker in de afgelopen 6 maanden een contract (via een uitzendbureau of andere constructie) of aanstelling bij TU Delft gehad, neem dan altijd even contact met ons zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden. De medewerker moet geregistreerd zijn op een Nederlands adres. 

Wilt u een medewerker aanstellen die een niet-Europese nationaliteit heeft? Vaak is dit geen probleem maar om latere teleurstelling te voorkomen, vragen wij u ons altijd een (geanonimiseerde) scan van het verblijfsdocument te mailen zodat wij dit kunnen controleren. Medewerkers met een Europese nationaliteit hebben geen werkvergunning nodig om legaal te werken in Nederland.

Klik hier om uw medewerker aan te melden bij FlexDelft Detacheringen.

Voor advies op maat over de uitbetaalmogelijkheden van uw medewerker kunt u contact opnemen op telefoonnummer 015 278 7765 of per mail fdd@tudelft.nl.