Werven en selecteren

In samenwerking met TU Delft HR Centraal heeft FlexDelft een werving en selectietak opgericht die gespecialiseerde ondersteuning kan geven bij werving voor secretariële functies binnen de TU Delft: FleXelect. 

Tegen een kleine vergoeding kunt u onze expertise inzetten voor de invulling van zowel vaste als tijdelijke secretaressevacatures. FleXelect bewaakt daarin de positie van eigen TU Delft medewerkers, de doorlooptijden, de kwaliteit van de instroom en bouwt tegelijkertijd kennis op van de wensen en mogelijkheden van de interne populatie secretaresses.

Indien nodig en wenselijk kan FleXelect voor u schakelen met de door de TU Delft gecontracteerde uitzendbureaus.

Bent u secretaresse bij TU Delft en heeft u interesse om benaderd te worden voor passende interne secretariële vacatures? Plan een afspraak met een van onze adviseurs via onderstaande contactgegevens.

Naast secretariële vacatures denken wij uiteraard ook graag met u mee voor werving en selectie van andere functies. Zo bieden wij onder andere ook ondersteuning bij de grootschalige werving van 80 internationale coaches voor het jaarlijks terugkerende Introduction Program van de TU Delft.

Voor meer informatie en vragen neem contact op met FleXelect op telefoonnummer 015 278 7765 of per mail fx@tudelft.nl.